Färsfyllda pepparfrukter

Nått jag gillar här i Uppsala är att kunna handla frukt och grönt i ett stort tält på Vaksala torg. Det finns mycket att välja på, det är billigt, och varma dagar som idag känns det lite som att vara utomlands.

Idag shoppade jag loss ordentligt, och impuls-handlade även med mig några turkiska gröna pepparfrukter som jag nu glömt vad de hette.. På den fina informativa pris-skylten stod det iaf att de passade väldigt bra att fylla och gratinera, så det provade jag idag.

Dagens middag:
10 peppar-halvor fyllda med;
- Röra bestående av 400 g. köttfärs, 1 förpackning bönmix, 1 hackad paprika, 2 dl crème fraîche, salt, peppar, chilipulver
- Hackade champinjoner
- Riven ost
Gratinera i ugnen ca 10-15 minuter på 225 grader

Till det: sallad, skivade rädisor och keso!

Kommentarer:

1 mamma Eva:

Ser och låter jättegott!

Kommentera här: